jueves, 12 de febrero de 2009

Concurs de Fotografia "Coneix la Mancomunitat"

La Mancomunitat del Carraixet, convoca aquest concurs de Fotografia, amb l'objectiu de conèixer aquells aspectes que més i que menys ens agraden de la Mancomunitat del Carraixet.

A través de les imatges es pretén reflexionar sobre allò que volem canviar o que volem mantindre en el temps.

Sota el lema, Coneix la Mancomunitat, aquest concurs de fotografia pretén compartir amb totes aquelles persones que formem part de la Mancomunitat del Carraixet, les imatges més representatives del nostre entorn.

PARTICIPANTS
Podran participar en aquest concurs tots els aficionats o professionals a la fotografia que estiguen d acord amb les presents bases, excepte els empleats i autoritats de la Mancomunitat del Carraixet.
TEMA
"CONEIX LA MANCOMUNITAT DEL CARRAIXET".

Es tracta de realitzar fotografies del nostre entorn (pobles, activitats, actes públics, festes, costums, gent, paisatges, detalls, etc). Podreu realitzar un màxim de 4 fotografies (2 que representen alló que menys t'agrada de la Mancomunitat i les altres dos que representen alló que més t'agrada).
OBRES
S' admetran un màxim de 4 imatges per participant en cada categoria. Les fotografies no podran haver estat premiades en altres concursos ni podran haver-se explotat comercialment, ja siga amb fins periodístics, publicitaris o qualsevol altre. Les fotografies han de ser dels pobles integrants de la Mancomunitat del Carraixet (Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios, Tavernes Blanques i Vinalesa). Seran desqualificades les fotografies que hagen estat retocades o millorades amb qualsevol element tecnològic. Cada concursant podrà presentar el nombre de fotografies que considere necessari amb l'excepció de presentar-lo en sobres distints, en el cas que s entregue la foto a la seu de la Mancomunitat del Carraixet, o bé a través del correu electrónic.


CATEGORIES
1. PER EDATS:
menors de 18 anys
majors de 18 anys

2. PROFESSIONALS.

DATAD'ADMISSIO
El termini de presentació de les obres finalitza el 23 de març de 2009. Per a aquelles imatges que s'envien per correu certificat es considerarà com data de presentació la d'enviament.

PRESENTACIÓOD'ORIGINALS

Les imatges han de presentar-se per correu electrònic, en suport digital en un CD o DVD o ja revelades, acompanyades de les següents dades: títol de la fotografia, el nom del fotògraf amb dades de contacte i el lloc des d'on va ser presa. Qualitat mínima de 350 ppp. Format TIFF o JPEG.

FORMA DEPRESENTACIÓO I ENVIAMENT
En el cas que les fotografies siguen presentades a la seu de la Mancomunitat, el CD/la fotografia es lliurarà en un sobre identificat on en el seu interior apareixeran clarament el nom, cognoms, adreça, número de telèfon i correu electrònic (opcional) del participant. També poden ser presentades mijançant
correu electrònica la següent adreça: fotocarraixet@vinalesa.org. Les fotografies es deixaran exclusivament en horari de 9h a 14h o es remetran per correu certificat a la següent adreça:
I CONCURS DE FOTOGRAFIA
MANCOMUNITAT DEL CARRAIXET
C/ La fàbrica, 1
46114 Vinalesa (València)
Telf. de contacte: 96 149 97 98
(preguntar per Amparo o Maria)

JURAT
El jurat estarà format per representants de la Mancomunitat i professionals acreditats.

VEREDICTE DEL JURAT
El Fallo del jurat serà inapel·lable i es farà públic el dia de la gal·la de lliurament de premis, comunicant-se als guanyadors i publicant-se en el tauler d'anuncis de la Mancomunitat. Si el jurat així ho estimara, tots o algun dels premis podrien quedar deserts.

PREMIS
L'entrega de premis tindrà lloc a la Gal·la del I Concurs de Fotografia de la Mancomunitat del Carraixet el dia 27 de març al Teatret d'Alfara del Patriarca.

S'estableixen els següents premis per a cadascuna de les categories:

Primer premi: Càmera digital.
Segon premi: Impressora fotogràfica.

PUBLICACIO I EXPOSICIO
La Mancomunitat es reserva el dret d'organitzar una exposició amb totes les imatges presentades a concurs. Les obres premiades passaran a ser propietat de l'arxiu fotogràfic de la Mancomunitat del Carraixet, qui adquireix els drets d'explotació sobre elles i la possibilitat d'exposar-les, publicar-les, reproduir-les i distribuir-les. Els participants són responsables de que no existeisquen drets a tercers en les obres, i de tota reclamació per drets d'imatge.

OBSERVACIONS
La Mancomunitat del Carraixet es compromet a tractar amb la màxima cura el material presentat a concurs, però declina tota responsabilitat davant qualsevol deterioració o accident fortuït.


No hay comentarios: