martes, 7 de octubre de 2008

Beques per a llibres

A tots els pares i mares d'alumnes de centres públics d'ensenyança:

Com tots els anys l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell col·labora en la despesa de llibres dels xics /es que van a centres públics d'ensenyança obligatòria. Vos informem del sistema i els dies de repartiment de les beques per a llibres que fa est Ajuntament.

Enguany hem canviat el sistema de repartiment ja que, atenent als suggeriments de l'AMPA i del Claustre de professors de la nostra escola, donarem una xicoteta ajuda als alumnes d'infantil, ja que est tram d'edat no té cap ajuda pública.

Els talons a nom dels pares i mares, prèvia presentació del DNI, s'entregaran a l'Ajuntament els dies 14, 15 i 16 d'octubre de 9:00 a les 14:00 hores, prèvia comprovació d'estar empadronats en el municipi i al corrent en els tributs locals.

Els i les alumnes matriculats en altres centres públics diferents dels de referència, hauran d'aportar el certificat de la matrícula i justificant de rebre o no subvenció.

Als alumnes que tenen "bono" llibre de la Generalitat (1r a 4t de primària) o la beca de llibres de la Conselleria se'ls subvencionarà amb quantitats inferiors i només complementàries de les beques.

Un salutació


Marcos Núñez Clemente
Regidor de Cultura, Educació, Innovació i Règim Interior
cultura@bonimir.com

No hay comentarios: