lunes, 12 de mayo de 2008

PER LES PERSONES AMB DISCAPACITATS, JA PROU AL BOICOT DEL PP

Des de JSPV animem a la gent a assistir el pròxim 14 de maig a les 19h a la Plaça de Manises a València, per mostrar la nostra indignació al PP.

Amb el boicot permanent a tot el que faça olor a socialista, estan fent que molta gent que s’ha de vore beneficiada per una llei de dependència, es quede sense l’ajuda que els faria viure més dignament. Es veu que el PP mai podrà valorar el sofriment que sostenen les families amb discapacitats a casa. No son capaços d’apreciar l’ajuda que necessiten les persones que veuen com dia a dia continúen fent-se càrrec del seu familiar i que tenen en la Llei de dependencia un recolçamnet que continuament el PP està negant-los. Ja hem tingut que lamentar la perdua de persones amb discapacitats, que després de ser valorades, no han pogut vore com els seus familiars es beneficiaven de les ajudes previstes, ja que el PP no ho veu gens prioritari això.

Evidentment per al PP les persones amb discapacitats no són una prioritat, i JSPV els mostrem el nostre més profund despreci.

Per aquest motiu, JSPV acudirà el proper 14 de maig a les 19h a la Plaça de Manises, a reclamar que sense dilacions es posen els mitjans necessaris perque la gent amb discapacitats tinga l’ajuda que li pertoca per LLEI.

No hay comentarios: